Hopp til innholdet
Forrige artikkel
Leser nå:
Svart Hvitløk - Hva er fordelene?

Svart Hvitløk - Hva er fordelene?

Hva er svart hvitløk (black garlic) og hvorfor benytte seg av det?

Hvitløk har blitt brukt i medisin i århundrer og er kjent for sine helsefordeler. Sort hvitløk er hvitløk som har blitt fermentert over en lengre periode, vanligvis ved en kontrollert temperatur og fuktighet. Denne prosessen gjør at hvitløken endrer farge til en mørk, nesten sort farge, og øker næringsverdien.

Norsk sjøtang er en annen ingrediens i Sort Hvitløk. Denne tangen inneholder naturlig jod, noe som er viktig for å opprettholde en sunn skjoldbruskkjertel og et sunt stoffskifte. I tillegg inneholder det flere viktige mineraler og antioksidanter som kan bidra til å beskytte cellene mot skade forårsaket av frie radikaler.

Sink er også en viktig ingrediens i Sort Hvitløk. Sink er en essensiell mineral som spiller en viktig rolle i kroppen. Det er nødvendig for immunforsvaret, cellevekst og reparasjon, og en sunn hjernefunksjon. Sink kan også bidra til å redusere betennelse i kroppen og styrke beinene.

Kombinasjonen av disse ingrediensene gjør Sort Hvitløk til et naturlig kosttilskudd med flere helsefordeler. Det kan bidra til å styrke immunforsvaret, opprettholde et sunt kardiovaskulært system, og støtte skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet. Utforsk Svart hvitløk her

 

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk